Over foodmaster De Viersprong

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster De Viersprong

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Foodmaster de Viersprong in Nieuw Amsterdam is een echt familiebedrijf. Hier staat de deur altijd voor je open en we hopen dan ook dat jij je bij ons thuis voelt. Hier zetten we altijd iets lekkers voor je klaar en maken van iedere maaltijd een echt feestje. Zo komt de frituurcultuur echt tot leven! Je vindt ons op een ideale plek waarbij je eenvoudig kan parkeren voor de deur en gezellig kan plaatsnemen en langs het water valt altijd wel iets te zien.  

In Nieuw Amsterdam en omstreken zijn onze royale burgers een ware legende, ze zijn niet alleen groot maar ook fantastisch lekker. Kortom, een waar feestje om je vingers bij af te likken. Ga bijvoorbeeld voor de ultieme favoriet De Knoepert of hamburger de Viersprong.  

Daarnaast hebben we ook veel huisgemaakte specialiteiten op de kaart staan, denk hierbij aan onze traditionele eierbal of onze huisgemaakte saté. Dit zijn echte aanraders waar we trots op zijn.  

Bij ons staat voor iedereen de deur open en iedereen moet dan ook van een heerlijke maaltijd kunnen genieten. Daarom bieden wij diverse glutenvrije opties. Ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende mogelijkheden, zoals een vegetarische burger en groentekroket. Informeer bij ons over andere allergeneninformatie. 

Zin om de maaltijd af te sluiten met een verrassende shake, sundae special of een ijstornado, alles is mogelijk en we bereiden het graag met jouw favoriete smaken. Bekijk ons menu voor de talloze mogelijkheden en zo heb jij een waar genietmoment te pakken.  

 

Lees meer

Bij Foodmaster de Viersprong in Nieuw Amsterdam staat de deur 7 dagen er week voor jou open. Geniet van de lekkerste Foodmaster gerechten. 

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion