Ons verhaal

Wij staan voor lekker eten en iets speciaals bieden. Bij Foodmaster De Viersprong Nieuw-Amsterdam doen we dat door bepaalde producten zelf te maken. Maar niet alleen dat, we proberen keer op keer weer een feestje te maken van jouw maaltijd. Zo komt de frituurcultuur echt tot leven!

Familiebedrijf

Foodmaster De Viersprong is een echt familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis bij ons voelen en dat we persoonlijke service kunnen bieden. Gastvrijheid staat dan ook hoog in ons vaandel.

Onze topproducten

Onze klanten kennen ons onder meer van onze heerlijke burgers. We serveren prachtig grote exemplaren. Echt waarde uit jouw voedsel dus. Ook serveren we producten die we helemaal zelf maken. Onze saté bijvoorbeeld en onze eierbal.

We bieden daarnaast verschillende smaken milkshakes, maar onze freakshakes zijn pas echt verrassend. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar het zijn ook echt genietmomenten! We experimenteren er wat op los en komen regelmatig met nieuwe smaken.

Wij vinden het relevant dat iedereen bij ons iets lekkers kan eten. Daarom bieden wij glutenvrije opties. Ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende opties, zoals een Souflesse en groentekroket. Informeer bij ons over andere allergeneninformatie.